Державна податкова служба у Київській області

    Адміністративні послуги за січень-лютий 2023 року (Бучанська ДПІ ГУ ДПС у Київській області)

    Бучанська ДПІ ГУ ДПС у Київській області інформує, що за січень-лютий 2023 року Центром  обслуговування платників опрацьовано 1117 звернень щодо надання адміністративних послуг.

    Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Їх отримали 573 фізичні особи. Надано 101 послуга з видачи відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 

    Зареєстровано 7 платників податку на додану вартість, видано 9 витягів з реєстру платників податку на додану вартість, зареєстровано 27 книг обліку розрахункових операцій, 5 розрахункових книг та 16 реєстраторів розрахункових операцій.

    Крім того, за січень-лютий  2023 року зареєстровано 84 платників єдиного податку, надано 243 витягів з реєстру платників єдиного податку.

    Видано 8 довідок про доходи фізичних осіб – підприємців.

    Опрацьовано 11 звернень  від фізичних осіб щодо підтвердження статусу податкового резидента України.

    Окрім надання адміністративних послуг в ЦОП платникам та громадянам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів під час військового стану, використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами ДПС.

    В залі ЦОП до послуг платників є комп’ютер, який  підключений  до мережі Інтернет і дає змогу платникам, які отримали електронний цифровий підпис, формувати та передавати звітність в електронному вигляді. Для зручності відвідувачів розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення декларацій, звітів та заяв.

    Щоденно спеціалісти ДПІ надають консультації та практичну допомогу з питань формування звітності та роботи сервісу «Електронний кабінет платника» та інших сервісів.

    Отримання електронного цифрового підпису дає можливість подавати податкові декларації через сервіс «Електронний кабінет платника» або через інші програмні забезпечення, а в перевагах подання податкової звітності в електронному вигляді як для себе, так і для податкової служби, платники податків вже переконалися.

    Кваліфікований електронний підпис кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.

      За консультаціями з питань надання адміністративних послуг можна звернутись за телефонами (04597) 48-590  або безпосередньо до Центру обслуговування платників м. Буча, вул.Енергетиків,1А, понеділок  - четвер з 09 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.; п'ятниця з 09 год. 00 хв. до 16 год. 45 хв.; обідня перерва з 12.00 до 12.45,вихідні дні - субота та неділя.

      З переліком адміністративних послуг, які надаються в центрі обслуговування платників Бучанської ДПІ ГУ ДПС у Київській області  можна ознайомитися на субсайті ГУ ДПС у Київській області  в банері «Центри обслуговування платників».

    Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..gov.ua

    Електронна пошта для подання громадянами письмових звернень: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    Електронна пошта для отримання публічної інформації: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    Бучанська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

    © 2024 Бучанська Районна Рада