Новини

    Гостомельська селищна рада - Співпраця поглиблюється

    Співпраця громади та військовиків

    Між керівництвом Гостомельської громади військової частини 3018 НГУ склалася взаємоповага та співпраця. Про це наголосив у коментарі командир військової частини полковник Іван Миропольський.

    «Я вважаю, що нам вдалося вивести взаємодію війська і цивільної місцевої громади на новий рівень. Починаючи від дня заснування нашої бригади, що дислокується в смт. Гостомель, ми налагодили тісну співпрацю з органами місцевої влади, а також беремо активну участь у щоденному житті селища разом з місцевими мешканцями.

    Думаю, для кожного військовослужбовця Бригади швидкого реагування Гостомель перетворився, без перебільшення, на другу домівку, де можна не лише досить комфортно працювати, але і відновлюватися після роботи. На мою думку, це дійсно показник нашої ефективної співпраці з керівництвом Гостомельської ОТГ. Адже згідно з затвердженою програмою бюджетування Гостомель виділяє значні кошти, які нами витрачаються на поліпшення умов несення служби військовослужбовцями бригади. А це означає що і наші вояки, і мешканці Гостомеля відчувають взаємну турботу та підтримку», - зазначив полковник Миропольський.

    Бучанська районна Рада

    Юридична адреса: 08292, м. Буча, вул. Енергетиків, 12

    Фактична адреса: 03115, м. Київ, пр-т. Берестейський, 126

     bucharayon.rada@gmail.com

    097-120-36-39

     

    Розклад роботи

    Понеділок – п’ятниця: з 8.30 до 17.00

    Обідня перерва: 13.00 - 13.30

    Вихідні дні: субота, неділя


    © 2024 Бучанська Районна Рада