Новини

    Макарівська селищна рада - Схвалено проект бюджету на наступний рік

    09 грудня 2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Макарівської селищної ради.

    До розгляду було підготовлено 25 питань порядку денного.

    Першим питанням члени виконавчого комітету схвалили проект бюджету Макарівської селищної територіальної громади на 2022 рік.

    Начальник Фінансового управління Тетяна Логвіна поінформувала присутніх про фінансову ситуацію та зазначила, що це реалістичний і збалансований бюджет. Він є соціально орієнтованим і своєчасне його затвердження дозволить вже з початку наступного року розпочати повноцінне фінансування усіх запланованих видатків.

    На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення комунальному підприємству «Макарів ВУЖКГ» на планований період, про встановлення тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів в смт Макарів, селах Зурівка, Калинівка, Фасівочка та про встановлення тарифів на теплову енергію трьом суб’єктам господарювання, що надають послуги з теплопостачання на планований період.

    З метою поліпшення торгівельного обслуговування населення, впорядкування вуличної торгівлі, створення належних умов для продажу товарів з лотків, палаток, автопричепів, транспортних засобів члени виконавчого комітету прийняли рішення про визначення місць розташування торгівельних майданчиків в окремих населених пунктах Макарівської громади.

    Окрім того, на засіданні виконавчого комітету прийнято низку рішень із соціальних, житлових питань; соціально-правового захисту прав дітей; присвоєння, зміну, коригування адрес нерухомого майна; надання дозволу на розміщення реклами.

    Після завершення обговорення усіх питань селищний голова подякував членам виконавчого комітету за плідну співпрацю.

    Бучанська районна Рада

    Юридична адреса: 08292, м. Буча, вул. Енергетиків, 12

    Фактична адреса: 03115, м. Київ, пр-т. Берестейський, 126

     bucharayon.rada@gmail.com

    097-120-36-39

     

    Розклад роботи

    Понеділок – п’ятниця: з 8.30 до 17.00

    Обідня перерва: 13.00 - 13.30

    Вихідні дні: субота, неділя


    © 2024 Бучанська Районна Рада